Prästgatan 5B, Nora
0733-72 09 72

Vad är en medicinsk massageterapeut?
För att bli en medicinsk massageterapeut (MMT) krävs en 2-årig utbildning med kvalificerad Yrkeshögskoleexamen kvalificerad Yrkeshögskoleexamen, enligt utbildningsplan fastställd av Myndigheten för Yrkeshögskolan, eller likvärdig utbildning samt godkänt certifieringsprov, samt ett krav på medlemskap i BMM www.bmms.se Alla MMT är med i Branschrådet Medicinsk Massageterapeut (BMM).
BMM var tidigare en organisation med säte i Malmö. Målen är att värna om medicinska massageterapeuters yrkesskicklighet. Språkrör för MMT till massmedia och allmänheten i Sverige.
BMM är nu mer endast ett certifieringsorgan och certifierar MMT efter godkänd utbildning. Alla som är anslutna till BMM har en behandlingsskadeförsäkring.


Bokning, Avbokning och Behandling
När du kommer till Rehabiliteringskliniken första gången tar första besöket något längre tid för inskrivning. Se till att helst inte ha parfym eller andra starka dofter. Avbokning sker senast 24 timmar innan behandling. Sen avbokning eller utebliven behandling debiteras fullt belopp. Det är viktigt att du passar tiden. När du får en behandling så diskuterar vi utefter dina behov vilken behandling som görs. Behandlingstiderna är 30 min. eller 50 min. Bokning gör du enklast på hemsidan eller skriv ett meddelande om önskad tid så återkommer vi. ALLA behandlingar på RKB sker under sekretess!


Samarbetspartner till Wasa Kredit
Vi erbjuder våra kunder att ansöka om lån i de fall då kurser har ett högre pris än vad man själv har råd med just för tillfället. Vi gör en kreditupplysning i samband med ansökan och ni kan få räntefria lån. För mindre belopp har ni möjlighet att betala 2 (två) tillfällen. Då är det endast en uppgörelse mellan kund och Rehabiliteringskliniken Bergslagen.