Prästgatan 5B, Nora
0733-72 09 72

Inspriationskällan


OBS! OBS! På grund av Coronapandemin så har kliniken nytt sätt att ta emot kunder. Vid bokning får ni direktiv hur ni ska göra. Jag kontaktar er innan ni kommer till kliniken och endast en person får komma, inga personer får sitta i väntrummet. I butiken på Prästgatan 5 B kan du hitta det mesta. Då det är en omöjlighet till att få in alla varor så kan du fråga efter det du söker. Se sidan Produkter.

Är du intresserad av att veta om våra produkter, smaka, känna? Du får gärna bjuda in dina vänner på kliniken för att hålla en presentation om våra varor och smaka och känna på produkterna ha kul och låta dig bli inspirerad eller bara för att ha en trevlig kväll. Rehabiliteringskliniken ordnar allt och vi bjuder på fika. Tid sker när fotvården har stängt.

Till hösten börjar vi med våra kurser/workshop igen Vi kommer att ha kurs/workshop igen. Deltagare har uttryckt en önskan om att det ska finnas fler kurser inom personlig utveckling och andlighet så det kommer vi med glädje att ordna. Se datum på FB. Begränsat antal platser. På FB lägger vi upp aktuell information så gå gärna in och Gilla sidan och dela med vänner. @RKB.NORA då håller du dig uppdaterad på kampanjer, erbjudanden och händelser. Vid större kurser kan du ansöka om Wasa kredit.

Nyhet! Delbetalningsmöjligheter.
Du kommer att kunna få möjlighet att kunna dela upp betalningen på Bioresonans.